Tuesday, November 15, 2011

to Anon

whats ur prob?

u kerja dgn Roxy? just now bila i publish rm 179 u kata harga rm 165 di sini, then i consider to reduce price letak rm 159 u kata harga sama..

u tau my basic calculation USD price x rm 3.2 + shipping cost from website to US add + Shipping from US add to Malaysia + Kastam tax + Poslaju
= sometimes i bgtau u i tak dapat even rm 1 pun untung!

whats ur prob?

* lain kali letak email senang i nak clarify dgn u.
puas?

15 comments:

Anonymous said...

xpayah lyn org mcm tu.. dengki... klau btol price u tnggi dr butik kat cni she supposed email u directly n inform...

huda.nh said...

agreed.... jgn layan jer...just ignore je manusia2 yg kurang cerdik tu...

- huda -

Anonymous said...

kalau rasa kt sini murah..pi ler beli..jgn byk songeh...besar sgt ker duit ko tu..hempeh nya org

Anonymous said...

cust mcm ni mmg..dorang ingat kita ni meniaga untung beratus2 ringgit tuk 1 brg..depa x taw..harga cost berlipat ganda dr keuntungan kita..x amik kira ke masa org..penat org..duit minyak org..tol org...bengong punya olang

ein said...

in business mesti ade hick ups kan? but the mamabagaholic yg i know personally thru my buying experienceS with her..she offers by far the cheapest compared to other blogs...and i like buying from her..a very pleasant lady indeed.

intan

Anonymous said...

ya agree dengan komen2 kat atas ... terasa nak komen juga sebagai sokongan kat sis mamabagaholic sbb geram pulak bila orang cakap macam tu kat dia .... as far as i know mmg blog nih selalu jual beg murah2 ... dah tu 50% deposit je ... kalau kat butik tak dapat la ye nak deposit2 nih ... =)

-shiela-

Anonymous said...

sabar je ayam.. lumrah niaga camni la kan .. selawat manyak2 ek

salmon said...

betul setuju.. best shopping kt cni :)

Anonymous said...

yes. i'm also support u sis. cheapest than others.

roza said...

Jngan layan orng mcm ni nnti dpt darah tinggi.....kita nak hidup lamekan...so jaga kesihatan...

dr izah said...

Sis,

My sister and I love your price. We will support you, just ignore anon..

fazlina said...

i was wondering, why your sms macam bad mood tengahari tadi. rupanya ada case. sabar mimi, urut dada, lebihkan senyum. memang adat berniaga ada tawar menawar. tapi kalau dah tak ikhlas macam anon tu, memang patut pun publish kat sini supaya jadi iktibar. kalau price u tak patut, tak kan i nak recommend pada office mate tadi! cheers

Aida said...

Don't bother with people like this because your regular customers know that you have one of the best prices. Diorang yang buat hal memang sah tak pernah deal with you. You are the nicest person I have bought bags from among all the blogshops I've been to. Your regular customers know you well enough :)

ain - MOAT said...

pheww... ok me tak tau ape citer yang betul, but saya suke shopping sini (walaupun tak la selalu) dan akak yang yang offer price paling best, saya siap promote blog ni kat blog sy, wat review sikit n kalau ade kawan2 nak cari branded bag yang murah, saya suggest blog akak...

takde masalah pun... n that anon nape sibuk ekk? tokeh roxy kaa???

mama said...

ya tru..i penah try order barang from us..shipping add us+shipping 2 mm'sia=tax+custom..costing gak..but ur price really reasonable...
suh jer orang yang bising tu order sendri..bnyk songeh lak..

Post a Comment

 

All rights reserved (c) 2011 Beg Canteq | Blog Design by Krafty Palette